Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dočkali sme sa: Usain Bolt je hráčom futbalového klubu!

BRATISLAVA - Bývalý jamajský atlét a veľký futbalový fanúšik Usain Bolt prekvapil svojich fanúšikov na sociálnej sieti Twitter.
Zdroj: 25618
Zdieľajte:

31-ročný Jamajčan, ktorý má za sebou viac než úspešnú kariéru šprintéra sa už v minulosti rád vyjadril, že by rád okúsil svet profesionálneho futbalu. Minulý mesiac dokonca prezradil informáciu, že má tento marec ísť na skúšku do nemeckého veľkoklubu Borrusie Dortmund.

Tu sa však jeho sympatie k futbalu nekončia. O Boltovi je známe, že je fanúšikom Manchestru United a ďalšieho nemeckého celku a taktiež rivala Dortmundu - Bayernu Mníchov. Všetky špekulácie sa však uťali príspevkom, ktorý zverejnil na jeho osobnom profile na sociálnej sieti Twitter.

''Podpísal som zmluvu s futbalovým tímom,'' vraví v krátkom videu majiteľ ôsmich olympíjskych medailí. ''Všetko bude prezradené 27. februára o 20:00 GMT (21:00 stredoeurópskeho času pozn. red.)''

Špekuluje sa, že novým zamestnávateľom ''Blesku z Jamajky'' by mohol byť nový klub na mape MLS ''Fútbol Miami'', ktorého vlastníkom je aj bývalý hráč a legenda Manchestru United David Beckham.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: soccerway.com

Diskusia

Podobné články