Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Toto VIDEO musíte vidieť: Brankár si spravil hanbu, na ktorú len tak nezabudne!

DUISBURG - Každému futbalistovi sa určite raz za kariéru stalo niečo, čo by vymazal zo svojho života. Tento moment už má za sebou brankár druholigistu z Duisburgu, Mark Flekken.
Zdroj: 27635
Zdieľajte:

Zápas druhej Bundesligy medzi domácimi MSV Duisburg a FC Ingolstadt 04, získal prívlastok ''z iného sveta''. Prečo? Rozhodca v jedenástej minúte odpískal jedenástku proti favorizovanému Duisburgu. Penaltu za hostí zahrával útočník Stefan Kutschke, avšak narazil na vynikajúci zákrok brankárskej jednotky Flekkena (a takisto pomoc brvna), no Kutschke predsa len nezostal bez gólového zápisu.

V 18. minúte spoluhráč holandského brankára Fabian Schnellhardt dostal na polovici hostí žltú kartu za útočný faul. Flekken si preto mohol oddýchnuť a napiť sa z flaše. Lenže arbiter stretnutia túto záležitosť vyriešil až veľmi rýchlo a Ingolstadt presedlal do rýchleho útoku. Všetci hráči v poli o útoku vedeli, no Flekken nie a šokovaný Holanďan sa len z vnútra svojej brány pozeral, ako dostal gól, zatiaľ čo si utieral tvár do uteráka a občerstvoval sa.

Našťastie, tento kiks nenechal na hráčoch Duisburgu nejakú výraznú psychickú či fyzickú ujmu a stretnutie vyhrali pomerom 2:1. Víťazný gól Zebier padol paradoxne z penalty a do konca prvej polovice, hostia prišli o jedného hráča.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články