Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FL: Trenčín na Záhorí bodoval

Vedúci tím tabuľky opäť neprehral.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

FK Senica - AS Trenčín 1:1 (0:0)

Góly: 59. Kalabiška - 84. Ramon

Rozhodoval: Vnuk, ŽK: Mazáň - Hajradinovič, Edmond, 2458 divákov

Senica: Šulla – Chvátal (50. Filípek), Pavlík, Pillár, Mazáň – Ventúra - Komara (70. Kóňa), Hlohovský (75. Kosorin), Kalabiška - Piroska - Majtán

Trenčín: Volešák – Čögley, Ramon, Kleščík, Lawrence - Lobotka -Kubík, Holúbek, Hajradinovič (39. Mišák), Simon – Edmond (69. Mondek)

V predohrávke 7. kola Fortuna ligy zavítal na Záhorie vedúci tím tabuľky AS Trenčín so svojím typickým držaním hry. Domáci však hrali pozorne v defenzíve, z ktorej vyrážali do rýchlych protiútokov a boli to oni, ktorí boli v útočnej fáze nebezpečnejším mužstvom. Najväčiu šancu na skórovanie mal v 17. minúte Majtán, keď mu v pokutovom území výborne sklepol loptu Piroska, no jeho zakončenie ľavačkou výborne zneškodnil brankár Volešák. Zaujala ešte tvrdá strela domáceho kapitána Pirosku v 31. minúte, aj tentoraz bol Volešák na mieste. Trenčania mali zopár náznakov a viacero rohových kopov, ale vážnejšie domáceho gólmana Šullu neohrozili a tak sa polčas skončil bezgólovou remízou.

Krátko po prestávke sa domácim zranil pravý obranca Chvátal a musel byť striedaný. O štyri minúty bol v prvej vážnejšej šanci hostí útočník Edmond, Šulla loptu zneškodnil. Domáci sa tešili v 59. minúte po ukážkovom rýchlom protiútoku. Hlohovský vysunul Majtána, ten loptu potiahol a nezištne prihral do pokutového územia Kalabiškovi, ktorý krásnym lobom otvoril skóre. Trenčania mali loptu na svojich kopačkách, ale pozorná obrana na čele so stopérmi Pavlíkom a Pillárom im nedovovolila dostať sa do zakončenia. V 70. minúte po prvýkrát nastúpil vo Fortuna lige po ťažkom zranení Seničan Kóňa. O päť minút sa zranil Seničanom aj ďalší hráč Hlohovský a taktiež musel byť striedaný. Trenčania sa nevedeli dostať do gólovej šance a tak im k vyrovnaniu pomohla štandardná situácia. Po rohovom kope sa k odrazenej lopte dostal šťastne stopér Ramon a poslal ju do senickej siete. V 90. minúte mali výhodu štandardky aj Seničania, po Piroskovon rohu sa dostal do zakončenia Majtán, no hlavičku Volešák zneškodnil. Na Záhorí sa tak body delili.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články