Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Michy Batshuayi bol v zápase proti Atalante terčom rasistických pokrikov: Jeho reakcia po zápase vás dostane!

DORTMUND - Futbalista nemeckého klubu Borussia Dortmund, Michy Batshuayi, skvelo zareagoval na rasistické pokriky z tribúny fanúšikov Atalanty.
Zdroj: 27330
Zdieľajte:

Futbalisti nemeckej Borussie Dortmund postúpili do osemfinále Európskej ligy po tom, ako vo štvrtkovom zápase remizovalo na ihrisku talianskej Atalanty Bergamo 1:1. V prvom zápase šestnásťfinále zvíťazil klub z Bundesligy na svojom štadióne 3:2.

Prečítajte si aj

VIDEO Hamšíkovci v Európskej lige skončili: Hrošovský s Plzňou majú dôvod na radosť

Na zápas samozrejme nastúpil aj Michy Batshuayi, ktorý po svojom príchode z Chelsea na hosťovanie strieľa jeden gól za druhým. Tentokrát sa mu síce skórovať nepodarilo, pretože jediným gólom hostí rozhodol o postupe Borussie Schmelzer, no aj tak zaujal.

Fanúšikovia Atalanty ho totiž počas zápasu rasisticky urážali, keď napodobňovali zvuky opice. Belgický reprezentant sa ale po celý zápas sústredil iba na svoju prácu a fanúšikov si podal až na svojom oficiálnom konte na Twitteri, kde im zanechal takýto odkaz: "2018 a na štadiónoch stále počuť opičie zvuky? To vážne? Dúfam, že si užijete sledovanie zvyšnej časti Európskej ligy pri televízore zatiaľ, čo my ideme ďalej!"

Belgičan tak ukázal, že je veľký profesionál a podobné situácie, ktoré na štadióny určite nepatria, ho nerozhádžu!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články