Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO S profesionálnou kariérou začínal v Trenčíne: Mladý talent je na radare anglickej reprezentácie

LEVERKUSEN - Zjavenie Bayeru Leverkusen Leon Bailey spôsobuje trénerovi Anglicka vrásky na čele.
Zdroj: 27528
Zdieľajte:

V Trenčíne sa zdržal len chvíľočku. Talent 22 - ročného rodáka z jamajského Kingstonu sa okamžite dostal až za hranice Slovenska. Ďalšie pokračovanie kariéry Leona Baileyho sa uberá bundesligovým smerom. Ako všetci vieme, v súčasnosti je veľkou hviezdou Bayeru Leverkusen.

Prečítajte si aj

PAOK s Makom stále vo fantastickej forme: Pred zápasom pozorne sledoval aj Nasťu Kuzminovú

O Baileyho sa intenzívne zaujímali popredné európske veľkokluby, najčastejšie sa spomínali Manchester United a FC Chelsea. Momentálne je na radare anglického náborového tímu.

Bailey sa narodil na Jamajke, ale za svoj tím ešte nehral. 22-ročný hráč môže hrať za viacero krajín. Hral za Jamajku do 23 rokov a môže hrať aj za Belgicko a Maltu.

Prečítajte si aj

VIDEO Lukaku poslal fanúšikom jasný odkaz: Kariéru pravdepodobne ukončím v tomto klube!

V súčasnosti sa ani jedna strana nedohodla, ale Bailey, ktorého cena na trhu sa pohybuje okolo 75 miliónov libier, určite ponúka reálnu možnosť byť súčasťou anglického tímu.

Anglicko má bohatú históriu hráčov s jamajskými koreňmi, ktoré sa datujú od Johna Barnesa, ktorý sa narodil na karibskom ostrove a napokon sa stal legendou Anglicka.

Raheem Sterling, ktorý sa tiež narodil v Kingstone a ktorý je náhodou blízkym priateľom Baileyho, nepochybne potvrdil, že v anglickej reprezentácii môže mať skvelú budúcnosť.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články