Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO To je ale chrapúň: Futbalista sa vysmrkal do bankoviek hovoriac: Mohol som ich dať ľudom v núdzi, no nespravím to

MOSKVA - To je ale chrapúň. Ruský futbalista Stanislav Manayev si svojim nevhodným správaním privodil poriadne problémy.
Zdroj: 27501
Zdieľajte:

Ruský futbalista Stanislav Manayev si svojim nevhodným správaním pohneval veľké množstvo ľudí po celom svete. Stredopoliar FC Chertanovo Moskva sa totiž vysmrkal do bankoviek.

Profesionálny futbalista si vzal bankovku v hodnote 5000 rubľov (približne 85 euro) a povedal: "Mohol by som ich dať ľudom, ktorí to naozaj potrebujú, no nespravím to, pretože mám nádchu."

Následne sa do bankovky vysmrkal a odhodil ju. Video, na ktorom je celý moment zachytený, sa dostalo na sociálne siete, kde sa na Rusa strhla obrovská vlna kritiky. Aby toho nebolo málo, do všetkého sa zapojila i ruská vláda.

Prečítajte si aj

Superhviezda ľutuje prestup do Manchestru United: Odíde z Old Trafford už v lete?

"Niet pochýb o tom, že video zachytáva nízke kultúrne vzdelanie hráča," povedal minister športu Pavel Kolobov a dodal: "Som si istý, že to bude preňho poriadna lekcia do budúcnosti."

Vedúci organizačnej komisie tohtoročného svetového šampionátu v Rusku, Alexei Sorokin, odmietol akékoľvek spojenie tohto pokusu o vtip s národným mužstvom.

Devätnásťročný stredopoliar Stanislav Manayev debutoval v máji minulého roka proti Arsenalu. No nebojte sa, bol to iba FC Arsenal Tula. Na vyššiu úroveň chlapec ešte nedospel a takýmto správaním ani nikdy nedospeje.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články