Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Prezident PSG má ťažké srdce na rozhodcov: Minulý rok Barcelona, tento rok Real Madrid...

PARÍŽ - Prezident francúzskeho klubu PSG, Nasser Al-Khelaifi, skritizoval výkon rozhodcov po prehre v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov na pôde Realu Madrid.
Zdroj: 27476
Zdieľajte:

Vedúci muž parížskeho klubu, Nasser Al-Khelaifi, skritizoval výkon talianskeho rozhodcu, Gianlucu Rocchiho, po prehre Parížanov 1:3 v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov na pôde Realu Madrid.

Francúzsky stredopoliar Adrien Rabiot síce otvoril skóre zápasu na Estádio Santiago Bernabeu, no dvojgólový Cristiano Ronaldo s Marcelom sa postarali o výhru Madridčanov 3:1.

Pozrite si aj

VIDEO Toto musíte vidieť: Tajomstvo úspešných pokutových kopov Cristiana Ronalda bolo odhalené!

V pozápasovom rozhovore pre beIN Sports si prezident PSG zaspomínal na minuloročné pamätné vypadnutie s Barcelonou na Camp Nou.

"Môžeme sa porozprávať o rozhodcoch," povedal Al-Khelaifi a dodal: "Dve žlté karty, ktoré nemali byť udelené, a vymyslený ofsajd Kyliana Mbappého.

"Tieto maličkosti môžu v takýchto veľkých zápasoch proti tímom ako Real Madrid spraviť veľký rozdiel. Madridčania nevyhrali iba kvôli tomu, no určite to pomohlo.

"Minulý rok, v Barcelone, zlyhal rozhodca. Dnes, znovu, zlyhanie rozhodcov. Myslím si, že UEFA s tým už musí niečo robiť."

"S hráčmi som ešte nerozprával. Všetci sú veľmi smutní z výsledku. V druhom polčase sme hrali dobre - hráči do toho dali naozaj všetko."

Tréner Unai Emery sa pridal k Al-Khelaifimu a takisto sa pustil do rozhodcu Rocchiho za chyby, ktoré v zápase spravil.

"Real zaslúžene strelil dva góly, v druhom polčase mali viacero šancí. Ale aj tak, nepáčilo sa mi ako rozhodca zvládol zápas. Malé veci, ktoré sa môžu stať veľkými, boli v ich prospech.

"Bola proti nám kopaná penalta, ktorú sme mali zahrávať aj my po ruke Sergia Ramosa. Žlté karty, ktoré rozhodca ukázal... Takisto sa zdalo, že pred gólom Madridčanov bol Kimpembe faulovaný.

Pozrite si aj

VIDEO Zvíjal sa a kričal od bolesti: Marcelo sa vyhol vážnemu zraneniu

"Nepotešil ma výsledok, no hra, ktorú sme predviedli ma potešila. Myslím si, že rozhodca bol bližšie ku Realu ako ku nám."

Strelec jediného gólu PSG, Rabiot, bol takisto frustrovaný z výsledku: "Som nešťastný. Začali sme tak, ako sme potrebovali.

"Je skvelé, keď v lige Dijonu naložíte osem gólov, no v zápasoch ako tento musíte vystúpiť z radu a byť prínosom.

"Je frustrujúce, že sme nakoniec prišli o dobrý výsledok. Aj napriek tomu ale nie je nič stratené. Domáca výhra 2:0 nie je vôbec nemožná."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články