Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Conteho čas na lavičke Chelsea sa kráti: Roman Abramovič si už našiel náhradu za talianskeho trénera

LONDÝN - Čas Antonia Conteho na lavičke Chelsea FC sa už pomaly, ale isto kráti. Londýnsky klub si už našiel i náhradu za talianskeho trénera.
Zdroj: 25461
Zdieľajte:

Bývalý tréner Barcelony, Luis Enrique, sa už pripravuje na novú trénerskú výzvu. Na Stamford Bridge by mal nahradiť Antonia Conteho.

Conte je pod ohromným tlakom po tom, ako jeho tím prehral dva zápasy v Premier League po sebe, proti Bournemouthu či Watfordu, a inkasoval až sedem gólov.

Pozrite si aj

VIDEO Famózny Coutinho: Takto si otvoril strelecký účet v Barcelone

Chelsea sa tak už poobzerala po možných náhradách a Španiel Luis Enrique by mal byť najväčším favoritom na prevzatie kormidla. Bývalý tréner Blaugranas by tak ale najradšej urobil až po konci sezóny.

Enrique nechce prebrať mužstvo v rozbehnutej sezóne a v zlej forme, pričom už čoskoro na Chelsea čaká Barcelona v osemfinále Ligy majstrov a rád by počkal do leta.

Ani to ale podľa denníka Telegraph neodradilo Enriqueho od toho, aby sa na presun do Anglicka začal pripravovať. Štyridsaťsedemročný tréner, ktorý v minulosti viedol aj AS Rím, má dokonca zálusk na zisk Luisa Suáreza z Barcelony.

Prečítajte si aj

Skutočný problém Realu Madrid: Benzema je kráľ diskoték, Varane po nociach sleduje NBA a Ronaldo je rozlietaný

Ruský vlastník londýnskeho klubu dá Contemu poslednú šancu - bude musieť uspieť v Lige majstrov. Proti ale bude super favorit v podobe FC Barcelona. Ak by neuspel, mužstvo by do konca sezóny mohol doviesť Guus Hiddink.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: metro.co.uk

Diskusia

Podobné články