Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Daj ma hrať alebo ťa zabijem - Argentínsky futbalista sa so zbraňou v ruke vyhrážal trénerovi!

BRATISLAVA - Šialené správy prichádzajú z Argentíny, kde jeden z futbalistov vytiahol na trénera zbraň a vyhrážal sa mu smrťou.
Zdroj: 27357
Zdieľajte:

Futbalista z nižšej argentínskej ligy sa podľa správ z Argentíny vyhrážal trénerovi, že ho zastrelí, ak ho nechá znovu na lavičke náhradníkov.

Sledujte nás na Instagrame a už vám žiadne novinky zo sveta futbalu neujdú!

Cesar Pagani, hráč Escuela Presidente Roca, nedostával od svojho trénera Cristiana Neira veľa príležitostí na ihrisku a rozhodol sa to riešiť svojsky. Na kormidelníka vytiahol zbraň a vyhrážal sa, že ho zastrelí, ak ho nebude stavať častejšie.

Na tréning klubu bola okamžite privolaná polícia a niekoľko policajtov ostalo na tréningu dohliadať, aby sa podobná situácia nezopakovala. Tréner Cristian Neira, ktorý bol súčasťou klubu už viac ako 45 rokov, sa rozhodol okamžite tento tím opustiť a žiada, aby bol hráč súdne trestaný.

Prečítajte si aj

FOTO Šialené sumy: Lístok na zápas Real Madrid - PSG sa na čiernom trhu predáva za neuveriteľné množstvo peňazí

"Bol som súčasťou tohto klubu viac ako 45 rokov a nič podobné som nezažil. Nie je možné, aby to ostalo len tak," povedal Neira podľa AS.

Hneď po incidente, keď Pagani vytiahol na tréningovom ihrisku strelnú zbraň, sa Neira vzdal svojej funkcie, čo potvrdil i Emetereo Farias, prezident Cordoba Football Association.

Farias navyše dodal, že majú správy o tom, že Pagani bol už v minulosti zapletený do podobného problému, keď sa vyhrážal ďalšiemu členovi mužstva. Zatiaľ nie je jasné, či bude Cesar Pagani trestaný.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články