Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Talianska futbalová ikona označila prestupy do Číny ako najväčšiu sprostosť: Ani neviem ako sa ten klub volal

RÍM - Talianska futbalová ikona označila prestupy do Číny ako hlúposť. Povedala, že hráči to robia iba pre peniaze.
Zdroj: 27352
Zdieľajte:

Bývalý taliansky reprezentant Antonio Cassano vyjadril svoj názor na prestupy do Číny. Tridsaťdeväťnásobný reprezentant, ktorý obliekol dres aj Realu Madrid, je bez klubu od leta, kedy opustil taliansku Veronu.

Sledujte nás na Instagrame a už vám žiadne novinky zo sveta futbalu neujdú!

Tridsaťpäťročný útočník ale nemá záujem pokračovať v kariére v čínskej Super League. "Je to hlúposť. Ani si nespomínam na meno klubu, ktorý ma chcel podpísať," povedal pre Corriere della Sera.

"Každý si môže robiť, čo chce. No hocikto, kto ide hrať do Číny by mal priznať, že to robí kvôli peniazom."

Cassano debutoval v Serie A už ako sedemnásťročný v drese Bari a stal sa najdrahším tínedžerom v histórii, keď v roku 2001 prestúpil za takmer 20 miliónov libier do AS Rím.

Prečítajte si aj

FOTO Šialené sumy: Lístok na zápas Real Madrid - PSG sa na čiernom trhu predáva za neuveriteľné množstvo peňazí

Následne obliekal dresy Sampdorie Janov, Interu či AC Miláno a už dvakrát ohlásil koniec kariéry, naposledy v lete 2017, no zatiaľ si to vždy rozmyslel. Aktuálne je ochotný vo svojej kariére pokračovať, no za žiadnu cenu nie v Číne.

"Chcem aby vedeli, že na to stále mám," povedal a dodal: "Potrebujem prezidenta klubu a trénera, ktorí mi budú na 100% dôverovať. Inak sa nato vykašlem.

"Ak takýto klub nájdem, budem pripravený. Podpíšem zadarmo. Už som zarobil dosť peňazí," povedal bývalý taliansky reprezentant na záver.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články