Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Najkurióznejší prestup v histórii futbalu? Hráč sfalšoval svoje záznamy na Wikipédii aby získal nový angažmán!

BRATISLAVA - Neuveriteľné. Futbalový klub z Litvy podpísal hráča, ktorý si vymyslel údaje na Wikipédii aby upútal pozornosť.
Zdroj: 27335
Zdieľajte:

Reč je o 25-ročnom futbalistovi menom Barkley Miguel-Panzo, ktorý získal nový angažmán v druhej lige na Litve. Jeho futbalová minulosť sa viaže na kluby z nižších líg po celom svete, no jeho záznamy na Wikipédii značia, že bol oporou anglického klubu Queens Park Rangers.


Sledujte nás na Instagrame a už vám žiadne novinky zo sveta futbalu neujdú!


Barkley Miguel-Panzo pôsobil v mládežníckom mužstve QPR, no jeho záznam pri seriorskej kariére vyráža dych. 45 gólov v 36 zápasoch (pred úpravou mal 24 gólov v 36 zápasoch). Za to by sa nehanbil ani Lionel Messi či Cristiano Ronaldo.

Pravdou ale je, že najlepším mužstvo, do ktorého sa rodák z Paríža dostal, pod klub Woking z piatej anglickej ligy.

Prečítajte si aj

Veľké gesto od slovenského klubu: Talentovaný kanonier dostal zmluvu aj napriek tomu, že má natrhnutú obličku

Klub z Litvy, FK Panevezys, pri ohlásení novej posily napísal: "Hráč odštartoval svoju profesionálnu kariéru v drese anglického Queens Park Rangers. Za dva roky nastrieľal v drese QPR v druhej anglickej lige 24 gólov v 36 zápasoch.

"Následne sa presunul do Francúzska, kde obliekal dresy týchto klubov: Sarlat Marcillac, Moulins, Brevinois Foot, Les Sables-d'Olonne a Orleans."

V týchto piatich francúzskych kluboch naozaj pôsobil, no neexistuje žiadny záznam o tom, že by Miguel-Panzo hral za QPR a nie to ešte o jeho fantastických gólových štatistikách.

Popravde sa pred svojim päťmesačným pôsobením vo Wokingu zastavil ešte v Hendone, Hillingode, Northwoode a v Cambridge City.

Napriek klamstvám ale ostáva hráčom klubu z Litvy. Uvidíme teda, či potvrdí svoje "kvality" aj na ihrisku, nie iba výmyslami na Wikipédii.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články