Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda Manchestru City odmietla lukratívnu ponuku z Číny: Chcem si futbal užívať, nie zarábať veľké peniaze

MANCHESTER - Futbalista Manchestru City odmietol lukratívnu ponuku z Číny. Chce totiž hrať naďalej v Európe.
Zdroj: 14985
Zdieľajte:

Futbalista z Pobrežia Slonoviny Yaya Touré odmietol lukratívnu ponuku z Číny. Klub z čínskej Super League mu ponúkal až 430-tisíc libier za týždeň, čo by z neho spravilo najlepšie zarábajúceho futbalistu v Číne. Prvenstvo aktuálne drží bývalý hráč Chelsea, Brazílčan Oscar.


Sledujte nás na Instagrame a už vám žiadne novinky zo sveta futbalu neujdú!


Yaya Touré nemá v pláne opustiť Anglicko a v tejto sezóne chce pomôcť svojmu tímu k zisku trofejí. Touré síce nastúpil naposledy 9. januára, no povedal, že namiesto toho, aby zarábal veľké peniaze v Číne, chce hrať futbal na tej najvyššej úrovni a bojovať s najlepšími klubmi.

"Ja a do Číny? Nie... Stále vyzerám mlado. Chcem hrať v Európe, hlavne v Anglicku. Chcem v tom pokračovať ešte niekoľko rokov," povedal Touré pre Mirror.

Prečítajte si aj

Martin Dúbravka po podpise s Newcastlom: Všetko sa zrazu zmenilo, cítim, že veci idú správnym smerom

"Chcem ostať v Anglicku. Vždy som hovoril, že ak odídem do Číny, budem tam stále nahnevaný. Hráte futbal, pretože ho milujete, alebo kvôli peniazom? Čo je podstatou?

"Ja chcem hrať futbal, pretože ma baví. Milujem hrať. Užívam si to, keď môžem pomáhať spoluhráčom a hrať proti tým najlepším klubom a futbalistom.

"Takto chcem pokračovať aj naďalej. Niektorí chcú odísť a skúsiť niečo nové, no ja som iný. Chcem si užívať futbal."

Prečítajte si aj

Tomu sa povie vypáliť rybník: Čakali ho s kamerou na letisku a chystali sa oznámiť jeho prestup, on ale letel úplne inam

Yaya Touré odohral za Manchester City 310 zápasov, strelil 79 gólov a prihrával na ďalších 49. V tejto sezóne ale odohral iba jedenásť zápasov a zatiaľ bez streleného gólu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články