Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Kane verzus Lukaku: Nenechajte si ujsť strhujúci šláger gigantov Premier League!

LONDÝN - V Premier League je na programe súboj ako hrom. Kohútov navštívi v prechodnom stánku vo Wembley Manchester United!
Zdroj: 27297
Zdieľajte:

V posledných šiestich vzájomných meraniach síl sa zakaždým radovali domáci, navyše červeným diablom sa hneď v piatich prípadoch podarilo skórovať. Tottenham sa v nadchádzajúcom dueli môže oprieť o sériu šiestich stretnutí bez prehry, zverenci trénera Mourinha ťahajú svoju neporaziteľnosť ešte o dva zápasy dlhšie. Kto zvíťazí? Rozhodnite počas duelu v akčných live stávkach!

Ako to vidí najväčšia tipérska komunita? Až 48 % jej členov verí hosťom z Manchestru, 35 % tipérov je presvedčených o nerozhodnom výsledku a 17 % stratégov tipuje čistú jednotku. Borec iceman742 prognózuje výhru červených diablov v kurze 3,26. Prečo? „Kohúti hrajú útočný futbal, no problém u nich nastáva proti defenzívnym súperom a Mourinhova partia sa na to určite zameria. José podľa mňa pred bránkou zaparkuje autobus a bude sa spoliehať na rýchle krídla Martiala a Alexisa, ktorí budú robiť domácim najväčšie problémy. Som presvedčený, že Manchester zvíťazí.“ Súhlasíte?

Najväčšia komunita tipérov ponúka svojim členom zaujímavé možnosti ako písanie analýz, sledovanie živých prenosov, populárnu Tiket arénu, atraktívne súťaže a množstvo ďalších skvelých príležitostí.

Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Pridajte sa, získajte super výhody a vstupný bonus až 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články