Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Ďalšia slovenská prestupová bomba: Šikovný krídelník MŠK Žilina ide v stopách Mareka Hamšíka!

ŽILINA - Slovenský futbalový reprezentant sa už čoskoro stane novou posilou talianskeho druholigistu Brescie Calcio.
Zdroj: 25413
Zdieľajte:

Slovenský mládežnícky futbalový reprezentant Nikolas Špalek by sa už čoskoro mal stať hráčom talianskej Brescie Calcio.

Talianske médiá informovali o tom, že dvadsaťjedenročný krídelník bude prvou zimnou posilou talianskeho druholigistu. Prestupová suma by sa mala pohybovať v rozmedzí 1 až 1.5 milióna eur.

Prečítajte si aj

VIDEO Inter remizoval s AS Rím, Škriniar: Všetci sa musia sústrediť na obranu, nie len ja!

Nikolas Špalek začínal s profesionálnym futbalom v Nitre, no následne sa presunul do Trnavy. Od roku 2015 sa člen reprezentačnej dvadsaťjednotky stal hráčom MŠK Žilina, s ktorou sa stal minulú sezónu majstrom Slovenska.

"Svojím nízkym vzrastom, rýchlosťou a talentom pripomína neapolského Lorenza Insigneho. Z pravého krídla sa vie zapojiť do kombinácie, ale ráta sa aj jeho taktická bdelosť v hre bez lopty. Rovnako 8 gólov a rovnaký počet asistencií v 27 zápasov sú prejavom jeho intuície," píše taliansky portál giornaledibrescia.it o Špalekovi.

V Brescii už majú skúsenosti so slovenskými futbalistami. Svoju fantastickú taliansku púť tu odštartoval aj Marek Hamšík, ktorý do Brescie prestúpil zo Slovana Bratislava.

Brescia Calcio je v talianskej Serie B s 23 bodmi na osemnástom mieste, čo aktuálne posiela taliansky klub do play-out o udržanie sa v druhej lige.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport.sk

Diskusia

Podobné články