Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Silné slová otca legendárneho Ryana Giggsa: Hanbím sa za neho, nedokážem mu ani prísť na meno!

BRATISLAVA - Otec legendárneho futbalistu Ryana Giggsa v rozhovore pre anglický denník The Sun prezradil, že za sa svojho syna hanbí a nevie mu ani prísť na meno.
Zdroj: 27126
Zdieľajte:

Otec bývalého hráča Manchestru United povedal, že sa za svojho syna hanbí a nevie mu ani prísť na meno.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Anglická legenda spomína na prestup z Liverpoolu do Realu Madrid: Časť mňa nikdy nechcela opustiť Liverpool

Giggs bol v pondelok predstavený ako nový manažér reprezentácie Walesu. Prežil tak deň, v ktorý by naňho mala byť hrdá celá jeho rodina. Všetko je ale inak, pretože Danny Wilson, otec bývalého reprezentanta Walesu, povedal, že jeho rodina nikdy Ryanovi neodpustí aféru s manželkou jeho brata Rhodriho.

Rhodriho manželstvo s manželkou Natašou skončilo v roku 2011 po tom, ako sa rodina dozvedela, že jeho brat spával s jeho manželkou osem rokov.

"Mal by som byť hrdý na svojho syna a šťastný za to všetko, čo dokázal, no hanbím sa za neho. Neviem mu ani prísť na meno, hovorím o ňom iba ako o bývalom futbalistovi," povedal otec Ryana Giggsa pre The Sun.

"Zaleží mu iba na sebe a na tom, ako sa mu darí v televízii a ako otvára elegantné hotely v Manchestri. Teraz keď ho uvidím v TV, hneď ju vypnem. Celá rodina to tak robí.

Prečítajte si aj

FOTO Chystá sa SUPER výmena: Obchod na trase Londýn - Manchester je na spadnutie!

"Je to môj syn a dovádza ma k slzám to, že nikto z rodiny ho už nerešpektuje a nevzhliada k nemu. Ako najstarší mal dávať na brata pozor a nie bodnúť mu do chrbta dýku. Podvádzal tým najhorším možným spôsobom a nemá ani odvahu nato, aby sa ospravedlnil."

44-ročný bývalý hráč Red Devils bol v pondelok 15. januára oficiálne predstavený ako nový tréner Walesu po odchode Chrisa Colemana. "Som nesmierne hrdý a šťastný, že som sa stal novým manažérom Walesu a neviem sa dočkať. Je to skvelá možnosť a veľmi sa teším, na to, čo ma čaká.

"Za svoju krajinu som odohral 64 zápasov. Chcem byť rovnakým trénerom, ako som bol aj hráčom. S profesionálnym prístupom, no aj s kúskom srandy popritom," povedal po oficiálnom predstavení pre Sky Sports.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články