Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Andrea Pirlo mal byť hráčom Barcelony, napokon bolo ale všetko inak: Bola by to určite fantastická skúsenosť

MILÁNO - Andrea Pirlo prehovoril o tom, ako mal byť súčasťou obchodu na trase Miláno - Barcelona, no napokon z toho zišlo.
Andrea Pirlo mohol hrať v tíme s Iniestom a Xavim.
Andrea Pirlo mohol hrať v tíme s Iniestom a Xavim. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Andrea Pirlo nedávno oznámil koniec profesionálnej kariéry po tom, ako posledné dva roky strávil v drese New York City FC v americkej Major League Soccer.

V roku 2011 taliansky stredopoliar prestúpil z AC Milána do turínskeho Juventusu, s ktorým získal tri ligové tituly. Už predtým mal na svojom konte dva, ktoré získal s Rossoneri.

Prečítajte si aj

FOTO Bývalá hviezda Arsenalu odštartovala nový biznis: Na otvorenie prvej prevádzky čakalo viac ako tisíc fanúšikov!

Stratil ale šancu na zisk tretieho triumfu v Lige majstrov, pretože sa napokon nestal súčasťou prestupu Zlatana Ibrahimoviča z Nou Campu na San Siro.

"Mal som byť súčasťou prestupu Zlatana Ibrahimoviča, no napokon to všetko prebehlo bez môjho odchodu," povedal Pirlo pre Sky Sport Italia a dodal: "Neviem či by som to prijal. Každopádne by to bola fantastická skúsenosť, no bol som šťastný v Miláne."

Pirlo v sezóne 2010-11 odohral iba pár zápasov za Milánčanov, dôvodom bolo zranenie, no i tak nebol prvou voľbou trénera Massimiliana Allegriho, ktorý v nasledujúce leto nemal problém s jeho odchodom do Juventusu zadarmo.

Talianska legenda získala s Milánčanmi dva triumfy v Lige majstrov a San Siro tak opúšťala veľmi ťažko: "V tej historickej skupine talianskych futbalistov som bol ja, Massimo Ambrosini, Gennaro Gattuso, Alessandro Nesta, Christian Abbiati či Filippo Inzaghi," povedal.

Prečítajte si aj

VIDEO O bývalého hráča AS Trenčín a hviezdu Bundesligy sa bijú tri krajiny: Stále nie som rozhodnutý!

"Bola to skvelá partia. Rino (Gattuso) mal nejakú dohodu s rybármi a dodával do kuchyne ryby. Keď sme vedeli, že na menu je ryba, okamžite sme si všetci radšej objednali šunku.

"Mimo ihriska sme boli naozaj bláznivá partia," spomína tridsaťosemročný Andrea Pirlo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články