Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Straka: "Som sklamaný, ale musíme uznať kvality BATE"

Prinášame vám vyjadrenia aktérov úvodného zápasu play off Ligy majstrov medzi Slovanom a BATE.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

František Straka, tréner Slovana Bratislava: "Som sklamaný, že sme neuhrali nulu vzadu. Ale musíme uznať kvality BATE. Je to tím, ktorý každý rok hrá LM. Oceňujem, že sme sa dokázali biť až do konca, čo v mnohých prípadoch je rozhodujúce, možno aj na úkor kvality. Výsledok 1:1 je určité sklamanie, ale musíme uznať, že sú dobrý tím. Sme v hre a to je dôležité. Môžeme bojovať o postup v odvete. Mali sme šance, aby sme vyhrali, ale to je keby. Dali sme si vlastný gól. Hráči súpera boli výborne fyzicky pripravení. My sme nezachytávali lopty v strede ihriska. To sa nám darilo len na začiatku.

Róbert Vittek, útočník Slovana: "Súper výborne bránil, bolo ťažké dostávať sa za jeho obranu. Juro mi dal skvelú prihrávku za obranu, pričom dovtedy chýbal takýto moment prekvapenia. Poradil som si s tým, som natoľko skúsený, že sa mi podarilo prakticky z pološance streliť gól. Je dobrým sgnálom, že sme v závere vystupňovali tempo. Šance na postup sú otvorené, ale vieme, že musíme dať v Bielorusku gól. Myslím, že je to v našich silách."

Erik Grendel, stredopoliar Slovana: "Remíza nie je zlá, ale inkasovaný gól mrzí. Do odvety ideme so vztýčenou hlavou, všetko je otvorené. Ukázali sme, že sa s Borisovom dá hrať. Po dobrom úvode sme sa trošku zatiahli, ale nedovolili sme im veľa. Za pomoci divákov sme strelil gól, škoda, že druhý nám rozhodca neuznal."

Erik Čikoš, obranca Slovana: "Útočili sme hore-dole, tempo v Lige majstrov sa s našou súťažou nedá porovnať. Skončilo sa to 1:1, čo nás príliš neteší, ale nádej existuje. Verím, že v odvete sa ešte pobijeme o postup."

Aleksander Jermakovič, tréner BATE Borisov: "Výsledok sa dostavil taký, aká bola hra. Dosiahli sme remízu, ktorá bola asi spravodlivá. Nie sme sklamaní, ale nemáme ani veľkú radosť z výsledku. Slovan vyrovnal, lebo sa o to veľmi snažil. Očakávali sme takýto scenár zápasu."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články