Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestupová bomba zimy: Stano Lobotka má nového spoluhráča, Celta Vigo podpísala obrancu MŠK Žilina!

BRATISLAVA - Slovenský futbalový obranca Róbert Mazáň prestúpil do španielskej Celty Vigo. V klube účastníka La Ligy sa stretne s krajanom Stanislavom Lobotkom. Celta príchod novej slovenskej akvizície potvrdila na sociálnej sieti.
Zdroj: 26953
Zdieľajte:

Dvadsaťtriročný Mazáň s novým zamestnávateľom podpísal kontrakt do roku 2022. Naposledy obliekal dres MŠK Žilina, za ktorú na jeseň vo Fortuna lige 2017/2018 nastúpil na sedemnásť zápasov. Podľa informácie na webe "šošonov", ľavý obranca už absolvoval v Španielsku zdravotné testy a s aktuálne 11. mužstvom tabuľky španielskej súťaže následne podpísal zmluvu. Pod Dubňom odohral celkovo 57 zápasov s bilanciou jeden gól a šesť asistencií. V ročníku 2016/2017 získal s MŠK slovenský titul.

Prečítajte si aj

FOTO UEFA vybrala 50 najzaujímavejších mladých futbalistov pre rok 2018: V zozname aj dvaja Slováci!

"Ďakujem, že som sa mohol stať súčasťou tohto klubu. Je to špeciálny moment v mojej kariére. Som rád, že tu môžem byť a verím, že celte pomôžem. Som tu zatiaľ dva dni a mesto sa mi veľmi páči. A verím, že so Stankom ho ešte spoznáme," povedal Mazáň pre klubový web jeho nového zamestnávateľa.

Prečítajte si aj

Chystá sa najväčšia krádež v histórii Premier League: Chelsea získa anglický talent za smiešnu sumu!

Mazáň na začiatku roka 2015 prestúpil z FK Senica do poľského klubu Podbeskidzie Bielsko-Biala. Tam sa však nepresadil do základnej zostavy a angažovala ho Žilina na hosťovanie, ktoré sa neskôr zmenilo na riadny prestup.

Minulý rok hral Mazáň na ME hráčov do 21 rokov v Poľsku. Tiež zaznamenal debut v A-tíme SR v kvalifikačnom zápase proti Malte.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články