Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO UEFA vybrala 50 najzaujímavejších mladých futbalistov pre rok 2018: V zozname aj dvaja Slováci!

BRATISLAVA - UEFA zverejnila zoznam 50 futbalistov budúcnosti. V päťdesiatke najväčších talentov Európy sa nachádzajú aj dvaja slovenskí futbalisti.
Zdroj: 23307
Zdieľajte:

Reportéri po celej Európe vyberali najväčšie futbalové talenty, ktoré čaká zaujímavý rok 2018. Vo výbere sa objavilo množstvo známych futbalových mien, no nechýba ani zastúpenie zo Slovenska či Česka.

Českú stranu háji Martin Graiciar, osemnásťročný rodák z Karlových Varú, ktorý je kmeňovým hráčom talianskej Fiorentiny, no jeseň strávil na hosťovaní v Slovane Liberec. Mládežnícky reprezentant bol českými trénermi zvolený za najväčší talent českého futbalu.

Prečítajte si aj

Chystá sa najväčšia krádež v histórii Premier League: Chelsea získa anglický talent za smiešnu sumu!

Slovensko má v zozname hneď dvojnásobné zastúpenie. Prvým našim hráčom v zozname je talentovaný stredný obranca MŠK Žilina, Dávid Hancko. Rodák z Prievidze je označovaný za slovenského Paola Maldiniho a už čoskoro by sa mohol dočkať veľkého prestupu! Každopádne, Dávida čaká určite zaujímavý rok 2018!

Ďalším slovenským futbalistom v zozname nie je nik iný ako Milan Škriniar. Dvadsaťdvaročný stopér Interu Miláno zažil skvelý rok 2017, keď si s reprezentáciou do dvadsaťjeden rokov zahral na európskom šampionáte a následne sa stal aj členom seniorskej reprezentácie.

V lete po ňom siahol milánsky Inter a na San Sire si okamžite vybojoval miesto v základnej zostave. V aktuálnej sezóne nastúpil do 19 ligových zápasov a strelil tri góly!

Celý zoznam si môžete pozrieť TU.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články