Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Skvelé tipy priniesli rozprávkové výhry: Títo dvaja experti zhrabli takmer 20 tisíc!

BRATISLAVA - Tipéri z najväčšej tipérskej komunity sa poriadne nabalili! Ich tikety sa odeli do zelena a oni si odniesli parádne výhry. Ako sa k ním prepracovali?
Zdroj: 24273
Zdieľajte:

Tenis, skoky na lyžiach a futbal. To bola víťazná kombinácia stratéga titko864, ktorý si vďaka správnej prognóze prišiel na balík v hodnote 10 000 EUR. A keby Cedrik-Marcel Stebe v Dohe neskrečoval dobre rozbehnutý súboj pre Rusa Rubleva, mohol byť borec bohatší ešte o 5-tisíciek! Úspešným tiketom sa navyše nechalo inšpirovať aj ďalších viac než 100 tipérov. Tiež ste sa zviezli?

Odvážne tipy priniesli parádne prachy pre člena najväčšej tipérskej komunity s nickom vyherce. Iba dva hokejové zápasy stačili, aby zhrabol vyše 8 500 EUR! Ako to dokázal? Presvedčte sa sami TU!

Najväčšia komunita tipérov ponúka možnosť nazrieť do tiketov skúsených tipérov. Vyskúšajte aj vy jedinečnú Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať! Máte svoje výbery? Zaregistrujte sa a užívajte si všetky príležitosti najširšej tipérskej komunity so vstupným bonusom 999 EUR!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články