Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Nový záujemca v boji o Khediru

Nemecký futbalový reprezentant Sami Khedira je spájaný s možným prestupom do Bayernu Mníchov. Vedenie bavorského tímu by ho privítalo s otvorenou náručou.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

27-ročný rodák zo Stuttgartu bol donedávna spojovaný s tímami ako Arsenal či Chelsea. Jeho neistá budúcnosť je otázkou celého prestupového obdobia a dodajme, že stále nezodpovedaná. V Reale Madrid má platnú zmluvu ešte na rok a prípadným dodržaním zmluvy by mohol Khedira odísť zadarmo, čo sa určite nebude páčiť vedeniu Realu. Navyše príchodom Kroosa a Rodrígueza sa šanca na jeho odchod ešte zväčšila.

Čestný prezident Bayernu Franz Beckenbauer verí, že by Khedira zapadol do tímu a bol by perfektnou posilou. A myslí si, že by bol ideálnym partnerom do stredu poľa k Bastianovi Schweinsteigerovi a Philippovi Lahmovi. Pre Sport Bild povedal: „Khedira by zapadol do akéhokoľvek tímu. A určite i do Bayernu. Je neskutočné silný v strede poľa a mohol by hrať vedľa Philippa alebo Bastiana. Je jedno, že mu chýba rýchlosť. Dokáže ju nahradiť silou a obrovskou vôľou.“

Ďalším faktom, ktorý nahráva tomuto prestupu je, že sa Bayernu zranil stredopoliar Javi Martínez, ktorý bude chýbať minimálne do zimnej prestávky.

Sami Khedira pôsobí v Reale Madrid od roku 2010 a odohral vyše stovky zápasov v La Lige. V súčastnosti mu v strede zálohy robí konkurenciu Luka Modrič, Xabi Alonso, Toni Kroos a Asier Illarramendi. Khedirovi vyprší zmluva na Bernabeu v júni 2015.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články