Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Arsenal verzus Chelsea: Kto uspeje v prestížnom derby londýnskych gigantov?

LONDÝN - V Anglicku je na programe šláger ako hrom. V dohrávke 22. kola Premier League si to rozdá Arsenal s úradujúcim majstrom – FC Chelsea!
Zdroj: 26901
Zdieľajte:

Oba celky sa aktuálne môžu popýšiť sériou šiestich resp. piatich duelov bez prehry za sebou. Ktorá šnúra padne v prestížnom londýnskom derby? Alebo uvidíme nerozhodný súboj? Užite si priebeh vyhecovaného stretnutia v live stávkach!

Ako to vidia tipéri? 44 % členov najväčšej tipérskej komunity verí domácim. O remíze je presvedčených 38 % stratégov. Na strane hostí stojí 18 % borcov.

Martin128 vo svojej analýze napísal: „Arsenal získava body hlavne doma, no teraz príde súper, čo by mohol byť nad jeho sily. Chelsea je na tom momentálne lepšie, už v štyroch ligových zápasoch v rade nedostala gól. Aktuálna forma rozhodne,“ vyjadril sa k výhre Modrých v rámci stávky bez remízy. Zveziete sa tiež pri kurze 1,79?

Pridajte sa k najširšej komunite tipérov aj vy a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou spolu so vstupným bonusom 999 €. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov, nahliadnite do tiketov skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získajte atraktívne odmeny!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články