Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hráč City drží zaujímavý rekord: Nepozná slovo prehra!

MANCHESTER - Je symbolom šťastia pre Cityzens samotný hráč?
Zdroj: 26849
Zdieľajte:

Portugalský krídelník Bernardo Silva v roku 2017 ani raz nespoznal horkosť prehry v ligových stretnutiach. Behom jari v drese Monaka a na jeseň za Manchester City vždy zakončil duel bodovým ziskom. Celkovo jeho série trvá od 18. decembra 2016 už 38 ligových duelov, z nich 35 vyhral a iba trikrát remizoval.

Prečítajte si aj

VIDEO Šialený rekord v Južnej Amerike: Futbalista si zahrá za 26. klub v kariére!


Séria 23-ročného záložníka začala, keď s Monakom podľahol Lyonu. Následne ale ďalších 20 zápasov stratil len štyri body za dve remízy. Svojimi výkonmi zaujal "Cityzens", ktorý za neho v lete zaplatil 50 miliónov eur.

"Potreboval som čas si zvyknúť na novú súťaž, ale keď teraz dostávam viacej času a priestoru, tak sa snažím preukázať svoju kvalitu. Verím, že pomôžem k tomu, aby sme v našej víťaznej sérii pokračovali čo najdlhšie," pripomína. Súčasná séria mužstva pod vedením Pepa Guardiolu znie, 18 ligových výhier za sebou.

Okrem Silvu zakončil kalendárny rok bez ligovej porážky taktiež Juanfran z Atlética Madrid, ten však jen vďaka tomu, že o tri ligové zaváhania svojho celku prišiel kvôli zraneniu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: soccerway.com

Diskusia

Podobné články