Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Maradonov syn o prekonaní rekordu jeho otca: Silné slová pre Hamšíka!

NEAPOL - Prekonanie rekordu legendárneho Maradonu, bude v spoločnosti ešte dlho rezonovať.
Zdroj: 26748
Zdieľajte:

Diego Armando Maradona Sinagra, syn legendárneho futbalistu Diega Maradonu si myslí, že nový rekord SSC Neapol v počte strelených gólov je v dobrých rukách.

Prečítajte si aj

OFICIÁLNE Prestupová bomba zimy: Liverpool prekonal svetový rekord a získal posilu do obrany!

V súčasnosti historicky najlepším kanonierom je náš Marek Hamšík so 116 presnými zásahmi. Počas minulého týždňa v zápase 18. kola talianskej Serie A proti Sampdorii sa na čele internej tabuľky strelcov osamostatnil práve od legendárneho argentínskeho futbalistu.

"Cítil som sa nostalgicky, keďže až dosiaľ prvenstvo patrilo môjmu otcovi. Potom som však bol šťastný, pretože rekord nemohol patriť nikomu lepšiemu. Marek si to zaslúži za to, čo všetko spravil pre Neapol. Môj otec bol takisto z Hamšíka nadšený," povedal portálu football-italia.net.

Tridsaťjedenročný hráč plážového futbalu verí, že Partenopei majú v sezóne 2017/2018 veľké šance na zisk majstrovského titulu. "Vidím skvele organizovaný tím. Verím, že okrem toho, že pravdepodobne budú jeho hráči zimovať na prvom mieste tabuľky, na konci sezóny sa budú tešiť z majstrovského titulu," uzavrel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-italia.net

Diskusia

Podobné články