Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Angličania dostali pred šampionátom v Rusku varovanie: Na toto si dajte pozor!

LONDÝN - Prekvapivá správa prišla od štátnej turistickej agentúry v Rusku.
Anglickí futbaloví fanúšikovia.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Rusko je krajinou neobmedzených možností. Pred poslednou zimnou olympiádou v Soči kolovali na sociálnych sieťach fotografie dvojitých toaliet v olympijskej dedine a aj teraz, pred majstrovstvami sveta vo futbale, zrejme nebude o "divnosti" núdza.

Prečítajte si aj

VIDEO V Španielsku sa opäť zastaví čas: Sleduj NAŽIVO súboj Ronaldo verzus Messi v hviezdnom El Clásicu!

Fanúšikovia futbalového Albionu si počas blížiaceho sa svetového šampionátu budú musieť dať pozor na hladné medvede. Prekvapivú správu obdržalo vedenie futbalovej asociácie doručila ruská štátna turistická agentúra. Keďže v usporiadateľských mestách nie je dostatok hotelov, zisťoval predseda anglickej federácie fanúšikov Kevin Miles, či je možné v Rusku aspoň kempovať.

Turistická agentúra Visit Russia mu odvetila, že ubytovanie v stanoch nie je bezpečné, pretože sa v blízkosti ľudských obydlí pohybujú medvede hľadajúce potravu. Odhaduje sa, že v lete bude v okolí ruských miest až 70-tisíc hladných jedincov. Pokiaľ sa fanúšikovia budú pohybovať mimo centra mesta, hrozí im reálne nebezpečenstvo napadnutia.

V spojitosti s turnajom sa skôr skloňujú otázky zvýšenej kriminality, terorizmu alebo chuligánov. V pamäti stále rezonuje stret ruských a anglických "tiežfanúšikov" počas minuloročného európskeho šampionátu. Výsledkom vtedy bolo 35 zranených priaznivcov Albionu, jeden z nich utrpel vážne poranenie mozgu po útoku železnou tyčou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články