Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Messiho dojemný odkaz Neymarovi: Stále nám chýbaš priateľ!

BARCELONA - Lionel Messi poslal svojmu bývalému spoluhráčovi z Barcelony Neymarovi dojemný odkaz.
Zdroj: 26778
Zdieľajte:

Začiatkom týždňa Neymar zverejnil výzvu, do ktorej pozval viacero skvelých futbalistov. Tí sa mali navzájom potajme obdarovávať. Teraz Brazílčan zverejnil niektoré videá a správy, ktoré od svojich priateľov dostal. Jednou z nich bola aj správa od Lionela Messiho.

Vo veľmi emotívnom videu posiela Messi odkaz svojmu bývalému spoluhráčovi z Barcelony: "Takže, Ney. Myslím si, že sme si po tvojom odchode už povedali všetko. Pravdou je, že nám tu všetkým veľmi chýbaš. Spolu s Luisom [Suárez] by sme s tebou radi popíjali naše horúce maté, tak ako sme to zvykli každé ráno v kabíne."

Prečítajte si aj

VIDEO V Španielsku sa opäť zastaví čas: Sleduj NAŽIVO súboj Ronaldo verzus Messi v hviezdnom El Clásicu!

"Tak ako vždy, prajem ti to najlepšie, nech už si hocikde. Som si istý, že naše cesty sa už čoskoro opäť prekrížia, či už na ihrisku alebo mimo neho. Dávaj na seba pozor."

Messi následne aj ukázal zabalený dar pre svojho priateľa. Aj keď nie je úplne vidno o čo ide, logo Lolea na obale niečo málo napovedá. Ide totiž o špecialistu na španielsku Sangriu. "Tu je darček, ktorý ti posielam. Viem, že sa ti bude páčiť," hovorí Messi vo videu.

Neymar už stihol svojmu bývalému spoluhráčovi aj odpovedať: "Braček, ďakujem. Pre mňa si idolom a takisto skvelým priateľom. Posielam pozdravy."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články