Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Odchod Griezmanna na spadnutie, potvrdil to i Diego Simeone: Chcú ho tieto štyri kluby!

MADRID - Francúzsky útočník Antoine Griezmann v lete pravdepodobne definitívne opustí Atlético Madrid. Potvrdil to aj Diego Simeone v rozhovore pre španielsky portál Sky Sports.
Zdroj: 26302
Zdieľajte:

Tréner Atlética Madrid, Diego Simeone, povedal, že nikto nebude stáť Francúzovi v ceste, ak sa rozhodne prestúpiť. 26-ročný útočník je spájaný s prestupom do štyroch európskych veľkoklubov, na čele s Manchestrom United, ktorý chcel Griezmanna už minulé leto.

Antoine Griezmann s určitosťou ostane hráčom Atlética Madrid do konca prebiehajúcej sezóny, no potom mu už podľa slov Diega Simeoneho nikto nebude stáť v ceste.

Prečítajte si aj

Real Madrid s obrovskou šancou vyrovnať sa Barcelone, proti bude ale odhodlaný súper!

"Samozrejme, že mu raz dovolíme prestúpiť, tak ako sme to povolili aj Diegovi Costovi či Arda Turanovi," povedal Simeone pre l'Equipe.

"Mám rád svojich hráčov a milujem sledovať ich rast. Nie som nevďačný. Ak za mnou príde hráč a povie: 'Tréner, mám jedinečnú šancu hrať za tento tím, chcem odísť.' Ak pre mňa a pre tím ten hráč spravil všetko, tak ako Antoine, potom nemám problém. Viem, že chce napredovať."

Počas zimného prestupového obdobia k odchodu francúzskeho superstrelca ale ešte zrejme nepríde. Los colchoneros sa už ale pripravujú na moment, kedy Griezmann opustí madridský celok.

"Barcelona, Manchester United, Real Madrid či Paríž Saint-Germain. Títo všetci ho chcú získať," povedal jeden z novinárov pracujúcich pre SkySports.

"Nemyslím si, že už má dohodu s iným klubom. Atlético komunikovalo s Barcelonou, no k oficiálnej dohode nedošlo. O všetkom rozhodne sám Griezmann, je otvorený všetkým štyrom možnostiam. Aktuálne sú ale Manchester United a Barcelona zrejme najvážnejšími kandidátmi na jeho získ."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články