Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Záložník Juventusu to prehnal: Na Instagrame hrubo urazil 12-ročného fanúšika Neapola, následne sa ospravedlnil

TURÍN - Záložník talianskeho Juventusu Turín, Stefano Sturaro, sa neudržal na uzde a na sociálnych sieťach urazil mladého fanúšika SSC Neapol.
Stefano Sturaro to na sociálnych sieťach poriadne prepískol!.
Stefano Sturaro to na sociálnych sieťach poriadne prepískol!. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Záložník Juventusu Turín, Stefano Sturaro, sa ospravedlnil mladému fanúšikovi Neapola, ktorého urazil komentármi na Instagrame.

Futbalisti sa často stretávajú s ostrou kritikou v komentároch svojich profilov na sociálnych sieťach, no tentokrát sa taliansky stredopoliar neudržal a jednému z komentujúcich fanúšikov poslal taký odkaz, ktorý si medzi sebou posielajú nahnevaní tínedžeri po prehrách v online hrách.

Pozrite si aj

VIDEO Najvtipnejší vlastný gól? Tento vlastenec vás dostane do kolien!

Sturaro mladému, iba dvanásťročnému fanúšikovi Hamšíkovho Neapola poslal takýto tvrdý pozdrav: "Ukľudni sa alebo ťa tak zahanbím, že budeš plakať tri dni. Choď sa hrať so svojim pokémonom a prestaň ma otravovať. Utekaj sa vyplakať mame, prekliate dieťa. Vlastne, ja som doma s tvojou mamou."

Dvadsaťštyriročný futbalista si ale uvedomil svoj prešľap a následne sa ospravedlnil: "My hráči sme často inzultovaní cez sociálne siete. Mali by sme to ignorovať, no niekedy sa neudržíte. Ospravedlňujem sa každému, koho sa to dotklo."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články