Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Fanúšikovia Chelsea sa vysmievali nováčikovi, teraz sa na nich smeje celý svet!

LONDÝN - Tak s týmto nerátali. Fanúšikovia londýnskej Chelsea sa v utorňajšom stretnutí proti Huddersfieldu vysmievali súperovi, no napokon na to doplatili. Teraz sa na nich smeje celý svet!
Zdroj: 23342
Zdieľajte:

Fanúšikovia Chelsea bývajú obviňovaní z toho, že si myslia, že futbal začal od roku 2004. Tentokrát ale spravili niečo, čo ich neznalosť futbalovej histórie iba potvrdilo.

Chelsea zvíťazila na ihrisku Huddersfieldu 3:1 po góloch Bakayoka, Williana a Pedra a jej fanúšikovia si dobrý výkon na ihrisku náramne užívali. Až do momentu, kedy to svojou piesňou poriadne prepískli.

Prečítajte si aj

FOTO Tragédia na zápase: Mladý futbalista zomrel priamo na trávniku!

Začali totiž skandovať chorál s textom "Champions of England, you'll never sing that", čo v preklade znamená - "Šampióni Anglicka, to si nikdy nebudete spievať". Priaznivci The Blues ale zabudli na jednu podstatnú vec.

Klub z Huddersfieldu vyhral svoj prvý ligový titul o 34 rokov skôr, ako Chelsea a dokázal to hneď trikrát v rade, v rokoch 1924 až 1926 a to klub z Londýna zatiaľ nedokázal. Nabudúce by si fanúšikovia Chelsea mali najskôr naštudovať históriu a až potom sa vysmievať súperovi.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články