Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Mascherano sa už pripravoval na prestup do Číny...kuriózny dôvod odmietnutia vás dostane!

BARCELONA - Argentínsky futbalista Javier Mascherano sa chystal na prestup do čínskeho tímu Tianjin Quanjian, no zo dňa na deň situácia nabrala bizarný smer.
Zdroj: 6909
Zdieľajte:

Tianjin Quanjian odmietol informáciu, že sa dohodli s Barcelonou na prestupe bývalého hráča Corinthiansu, West Hamu a Liverpoolu.

Samotný hráč sa netají tým, že má v pláne opustiť Blaugranas aj kvôli malej hernej vyťaženosti, preto bol spájaný s januárovým prestupom do čínskeho celku, čo neskôr potvrdili aj miestne zdroje. Tým pádom by sa stal spoluhráčom Axela Witsela, Anthonyho Modesteho alebo Alexandra Pata.

Prečítajte si aj

ONLINE zo Serie A: Juventus Turín - Inter Miláno

Avšak klub z druhej najľudnatejšej krajiny na svete – aktuálne vedený Paulom Sousom, pretože pôvodný manažér Fabio Cannavaro prešiel ku Guanzghou Evergrande – odmietol tieto správy a označil ich za lož.

"Tieto fámy sú nepravdivé. O Mascherana nemáme absolútne žiadny záujem," povedal hovorca tímu pre Tianjin Today Evening News.

"Naším cieľom je stále napredovať, to platí aj o budúcej sezóne a Mascherano je moc starý, preto nesedí do nášho súčasného plánu."

Kuriózne na všetkom je to, že v Chinese Super League hrajú hráči starší ako Mascherano, ako napr. 34-ročný Szablocs Huszti alebo 38-ročný Richardo Carvalho.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: soccerway.com

Diskusia

Podobné články