Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Maroko pravdepodobne získa ďalšiu posilu do tímu, hlási sa talentovaný mladík!

BARCELONA - Maroko sa zaradilo medzi africkú futbalovú smotánku aj vďaka hráčom ako Mehdi Benatia, Sofiane Boufal alebo Hakim Ziyech, no miestnemu futbalovému zväzu sa hlási možná posila zvučného mena.
Zdroj: 26609
Zdieľajte:

Mladík Munir El Haddadi potvrdil, že si želá zahrať na Majstrovstvách sveta za Maroko a bude robiť všetko pre to, aby sa to podarilo.

Futbalista má marocké korene po jeho otcovi, ale nielen od samotného Munira závisí jeho budúca participácia byť súčasťou tímu. Hlavné slovo bude mať totižto FIFA, pretože 22-ročný útočník má už na konte jeden štart za španielskú reprezentáciu v kvalifikácii, na spomínané MS, ktoré sa budú konať v Rusku.

Prečítajte si aj

VÍŤAZ Zlatej lopty pre najlepšieho hráča je známy: Vyrovnával sa rekord!

Chcem si zahrať za Maroko na Majstrovstvách sveta,” povedal útočník Alavésu agentúre EFE.

Zdroje takisto citujú Haddadiho, podľa ktorých dostal informácie od Marockého futbalového zväzu, že existuje šanca na zaradenie do kádru manažéra Hervého Renarda aj napriek faktu, že už na medzinárodnej úrovni reprezentoval inú krajinu.

Húževnatý krídelník vymenil kmeňovú Barcelonu za hosťovanie v Deportive Alavés. Celkovo je to druhé hosťovanie v kariére objavu sezóny 2014/15 a v tejto sezóne strelil tri góly v trinástich zápasoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-espana.net

Diskusia

Podobné články