Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Pohár trpezlivosti pretiekol: Fanúšikovia Sparty odovzdali talianskemu trénerovi letenku priamo do Ríma!

PRAHA - Andrea Stramaccioni to má u fanúšikov v Prahe zjavne zrátané. Tí ho už v klube nechcú ani vidieť.
Zdroj: 26517
Zdieľajte:

V Prahe bolo opäť rušno. Fanúšikovia Sparty Praha už stratili trpezlivosť a opäť žiadajú okamžitý odchod talianskeho trénera Andreu Stramaccioniho.

V piatok navštívili tréning pražského tímu na Strahove a trénerovi pražskej Sparty odovzdali tričko s nápisom "Arrivederci" a obálku s jednosmernou letenkou z Prahy do Ríma.

Prečítajte si aj

PREVIEW V utorok spoznáme mená ďalších osemfinalistov, Juventus a Atlético s nožom na krku!

Celú situáciu sa na tréningu pokúšala upokojiť ikona Sparty a bývalý hráč Arsenalu či Borussie Dortmund, Tomáš Rosický: "Ja vás chápem, aj vaše postavenie, len vám hovorím, že tí chalani si aspoň nejakú podporu zaslúžia. Sme k***a na jednej lodi, nie?"

Fanúšikovia ale o podpore hráčov aktuálne nechcú ani počuť a Rosickému to okamžite vysvetlili: "Ak nie sú výkony na ihrisku, prečo by mali byť v hľadisku?"

Protest následne pokračoval aj cez víkend, kedy počas zápasu Sparty s Mladou Boleslavou (3:0) vyvesili fanúšikovia transparent, ktorý znázorňoval letenku pre talianskeho trénera.

Sparta sa po letnom prestupovom období, v ktorom minula neuveriteľné peniaze na posily zvučných mien, naďalej trápi. Na prvú Plzeň stráca 18 bodov. Zaujímavosťou je, že rovnaký počet bodov ju delí od posledného miesta tabuľky. Uvidíme, ako sa celá situácia na pražskej Letnej vyvinie, to Sparťania budú musieť zabrať naplno.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, isport.cz

Diskusia

Podobné články