Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Reakcie trénerov na rozlosovanie skupín svetového šampionátu: Nie je to nočná mora ani vysnívaný žreb

MOSKVA - Reakcie na žreb finálového turnaja 21. futbalových MS 2018 v Rusku:
Zdroj: 26467
Zdieľajte:

Joachim Löw, tréner Nemecka: "Zo športového hľadiska sú to zaujímaví súperi. V skupine chceme položiť základ našej obhajoby majstrovského titulu. To je náš cieľ."

Reinhard Grindel, prezident DFB: "Je to zaujímavá skupina. Od tohto momentu sa začína pre reprezentačného trénera Joachima Löwa príprava na našich prvých troch súperov na majstrovstvách sveta."

Roberto Martinez, tréner Belgicka: "Takmer 21 rokov žijem s britským futbalom, takže v podobe Anglicka je to špeciálny žreb. No vieme, že toto je o majstrovstvách sveta a o príprave na ne. Dostali sme skupinu s Anglickom, Panamou a Tuniskom a je to veľká výzva."

Prečítajte si aj

VIDEO Hamšík povedie Neapol do bitky s Juventusom: Sleduj NAŽIVO šláger talianskych gigantov!

Gareth Southgate, tréner Anglicka: "Počas kvalifikácie nemyslíte na deň ako je tento. Budeme tam mať veľa cestovania, ale aj šesť dní oddychu medzi zápasmi. Hneď som si pomyslel na zápas s Tuniskom v roku 1998. Proti africkým mužstvám sme často nehrávali, takže na to sa teraz sústredíme."

Juan Carlos Osorio, tréner Mexika: "Toto je dobrá skupine pre Mexiko. Máme dobré šance, musíme sa však kvalitne pripraviť. Niet väčšieho súpera ako Nemecko, je majster sveta a bude to skvelý zápas. Veľmi sa teším, že si zahráme proti nemu. A rozdáme si to ako rovný s rovným. Podceniť nemôžeme dvoch ďalších súperov. Švédi mali v kvalifikácii Holanďanov a Bulharov a zdolali ich. V play off vyradili Talianov. A Kórejská republika je na tom v defenzíve rovnako dobre ako Švédsko, oba výbery ju majú výborne prepracovanú."

Janne Andersson, tréner Švédska: "Teraz už poznáme zloženie našej skupiny a môžeme sa začať na ňu pripravovať. Výsledok žrebu nie je nočnou morou, ale ani vysnívanou skupinou. Jediné, čo môžeme povedať, je, že vieme, čo nás čaká."

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články