Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Šéf rozhodcov La Ligy prehovoril o neuznanom góle: Z tohto trafí fanúšikov Barcelony šľak!

MADRID - Šéf rozhodcov Victoriano Sanchez Arminio sa zastal svojho kolegu Ignacia Iglesiasa Villanuevaa, ktorý vo víkendovom šlágri medzi Valenciou a Barcelonou prehliadol čistý gól Blaugranas.
Zdroj: 26421
Zdieľajte:

Hlavný rozhodca víkendového šlágru španielskej ligy, Ignacio Iglesias Villanueva, sa ocitol pod paľbou kritiky po tom, ako Barcelone v prvom polčase zápasu neuznal jasný gól Lionela Messiho. Na jeho stranu sa ale postavil vedúci rozhodcov La Ligy Victoriano Sanchez Arminio.

Sanchez Arminio vyzdvihol výkon hlavného arbitra a povedal, že spravil iba jednu chybu. "Ľudia radi útočia na rozhodcov, namiesto toho aby sa ich zastali. Iglesias Villanueva podal naozaj dobrý výkon a pokazil iba ten jeden moment. Aj keby po zápase prišiel a povedal, že to nevidel, vôbec to nevadí," povedal šéf arbitrov pre španielske noviny Marca.

Prečítajte si aj

VIDEO Hamšík povedie Neapol do bitky s Juventusom: Sleduj NAŽIVO šláger talianskych gigantov!

"V pondelok som sa s ním rozprával a viem cez čo si prechádza. Nie je fér, že sa k nemu ľudia tak správajú. Podporili sme ho a on nato musí zabudnúť. Musí sa zlepšiť a pokračovať v rozhodovaní zápasov," dodal Sanchez Arminio.

Zatiaľ, čo všetci hovoria o zavedení jastrabieho oka a goal-line technológie na vyriešenie podobných problémov, vedúci muž rozhodcov si týmto nie je istý.

"Jastrabie oko sme v La Lige chceli, o FIFA to neuznala a stojí to štyri milióny eur. La Liga nechcela vyhodiť také peniaze. Rozhodcovia v La Lige sú jedni z najlepších, ak nie najlepší, v celej Európe!"

Tlak na asociáciu a samotných rozhodcov sa stupňuje a bude zaujímavé sledovať, kto bude rozhodovať blížiace sa decembrové El Clásico.

"Ešte sme nerozhodli, no predstavu už máme," povedala hlava organizácie. "Uvidíme, kto to napokon bude, no už máme troch adeptov. Ak sa nedohodneme, rozhodne prezident. Tým som ja a som pripravený na kritiku môjho rozhodnutia." dodal.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, marca.com

Diskusia

Podobné články