Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Lewandowskeho priateľka prezradila, kde poľský kanonier ukončí kariéru: V Európe to nebude!

MNÍCHOV - Priateľka kanoniera Bayernu Mníchov prezradila, že spolu s Robertom majú veľké sny a s nimi je spojené i ukončenie futbalovej kariéry poľského útočníka.
Zdroj: 10510
Zdieľajte:

Po trinástich kolách má na svojom konte rovnaký počet gólov. Robert Lewandowski je aj v tejto sezóne silným útočným kalibrom nemeckého Bayernu Mníchov. Ani on ale nezabránil prehre v poslednom zápase na pôde Borussie Monchengladbach. Po góloch Hazarda a Gintera prehrali Bavori 2:1. Jediný gól Bayernu strelil Arturo Vidal.

Pozrite si aj

VIDEO Šlo to trafiť vôbec lepšie? Sigurdssonova strela sa na ceste do brány trikrát odrazila od konštrukcie brány!

Ako dlho ale bude ešte Poliak súčasťou klubu nemeckého majstra? Vyzerá to tak, že dvadsaťdeväťročný útočník už plánuje budúcnosť mimo Bayernu Mníchov.

Vzťah Lewandowskeho s klubom naštiepilo letné vyjadrenie Poliakovho agenta, ktorý sa vyjadril, že by svojho klienta rád videl v drese Realu Madrid. Benzín do ohňa ale priliala i priateľka zakončovateľa, ktorá prezradila, kde Robert ukončí svoju bohatú futbalovú kariéru.

Pozrite si aj

VIDEO Najlepšie reflexy na svete? Brankár predviedol neuveriteľný dvojzákrok!

Anna Lewandowska priznala, že ich spoločným snom je odísť do Ameriky: "Myslím si, že strávime nejaký čas v Amerike. Snívame o Los Angeles. Chceme tu rozbehnúť našu vlastnú značku."

"Veríme, že Robert ukončí svoju kariéru v klube v Los Angeles. Môžem povedať, že je to našim snom," doplnila známa fitness poradkyňa, ktorá vlastní vlastnú značku zdravých potravín.

Nakoľko je ale v Los Angeles iba jeden klub hrajúci v MLS, vynárajú sa špekulácie, že Robert Lewandowski by mohol ukončiť svoju kariéru v drese Los Angeles Galaxy.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, businessinsider.de

Diskusia

Podobné články