Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Korupčný škandál v Česku: 9 gólov a štyri penalty, najmä tá posledná vás dostane na kolená!

PRAHA - Českou súťažou do 21 rokov otriasa veľký škandál. Niekto si zrejme vsadil na vysoký počet gólov v zápase a rozhodca sa o to postaral po svojom!
Zdroj: 26330
Zdieľajte:

9 gólov a štyri pokutové kopy. Zápas 15. kola juniorskej súťaže medzi Teplicami a Bohemians Praha 1905 priniesol naozaj nezvyčajnú futbalovú prestrelku.

Prestrelku, ktorá sa odohrala na umelom povrchu v Litvínove, odštartoval už v 8. minúte futbalista Teplíc Nermin Haljeta. V 22. minúte bolo už 4:0 pre Teplice. O góly sa postarali Dominik Šup,Patrik Dressler a Ladislav Kodad.

Prečítajte si aj

VIDEO Plzeň sa teší z postupu, Vrba vyzdvihol výkon slovenského reprezentanta: Je to náš kľúčový hráč

Potom sa ale začali diať veľké veci. Ešte do polčasu kopali futbalisti Bohemians Praha 1905 dva pokutové kopy a znížili na 2:4. Po prestávke sa v šialenom tempe pokračovalo a po tretej penalte už bolo 3:4.

Potom ale rozhodca odpískal penaltu aj pre Teplice a začali sa šíriť podozrenia, či si niekto nepodal na počet gólov v zápase. Štvrtá odpískaná penalta totiž bola veľmi kontroverzná. O faul sa zrejme vôbec nejednalo.

V závere zápasu ešte Klokani znížili na 4:5 a to bolo všetko čo tento bláznivý zápas priniesol. Uvidíme ako sa k celému zápasu postaví český futbalový zväz, pretože v tomto zápase zrejme nebolo všetko s kostolným poriadkom!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, o2.sk

Diskusia

Podobné články