Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V Neapole budú padať nohavice: Neuveríte, čo zakázal taliansky klub pred zápasom Ligy majstrov!

NEAPOL - So zaujímavým zákazom prišiel taliansky klub pred dnešným zápasom Ligy majstrov!
Zdroj: 25542
Zdieľajte:

Všetci okrem realizačných tímov si budú musieť dávať veľký pozor. Počas večerného zápasu Neapolu s Manchestrom City im totiž môžu padnúť nohavice.

Taliansky klub pred dnešným zápasom vyhlásil zákaz opaskov. Chce tak zabrániť opakovaniu konfliktov z prvého spoločného stretnutia v tomto ročníku Ligy majstrov. Na anglickej pôde sa fanúšikovia dostali do konfliktov a práve opasky boli hlavnými predmetmi. Traja fanúšikovia skončili v nemocnici a jeden priaznivec Neapola šiel na pol roka do väzby.

Prečítajte si aj

Ševela chce v Bratislave zmeniť prístup hráčov: Musia chcieť byť najlepšími!

Opasky budú všetkým fanúškom či novinárom odobraté pri vstupe na štadión. S týmto samozrejme nesúhlasí vedúci anglického fanklubu Kevin Parker, ktorý tento zákaz označil za nezmysel: "Je to úplná sprostosť. Vieme, že Taliani opasky používali, no prečo dostali trest aj fanúšikovia z Anglicka?".

Nie je to po prvýkrát, keď sa fanúšikovia City stali obeťami trestu. V roku 2014 sa nedostali na štadión v Moskve kvôli trestu pre domácich priaznivcov. V roku 2015 ich UEFA potrestala za vybučanie hymny súťaže. "Vyzerá to tak, že má s nami stále niekto problém. Najprv nás nepustili na štadión, potom nám zakázali vyjadriť svoj názor a teraz nám zoberú opasky," dodal Parker.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články