Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Nasri nazval v kontroverznom rozhovore Balotelliho preceňovaným, chladných nenechal ani trénerov!

PARÍŽ - Niekedy sa v živote stane, že poviete niečo, čo nechcete, respektíve si to myslíte, no nechtiac to zakričíte na plné ústa. Dosť často sa to stáva aj francúzskemu futbalistovi Samirovi Nasrimu, ktorý po dlhej odmlke poskytol interview.
Zdroj: 2135
Zdieľajte:

30-ročný futbalista, aktuálne pôsobí v tureckom Antalyaspore, kde prestúpil po šiestich rokoch strávených v modrej časti Manchestru. V najnovšom interview opäť dal o sebe vedieť, výrazom jemu podobným. Keď od novinára dostal otázku, kto je podľa jeho názoru najviac preceňovaným hráčom, odpoveď prekvapila aj štáb.

Mario je najviac preceňovaný, keď sa na to pozriem mojím ohľadom,” povedal pre Canal+.

Prečítajte si aj

VIDEO Neuveriteľné: Fanúšik neudržal nervy na uzde a vynadal hráčom na ihrisku!

Balotelli?” pre istotu sa opýtal redaktor na priezvisko. “Áno,” dodal Nasri.

Napriek tejto odpovedi, interview nebolo celé negatívne, za najobľúbenejšieho trénera opäť prekvapujúco označil kormidelníka francúzskeho výberu Didiera Deschampsa, aj napriek afére, ktorá vznikla pred minuloročnými ME, kvôli dôvodu, že záložník bol vynechaný z nominácie, čo viedlo k slávnemu príspevku jeho priateľky, ktorá označila Deschampsa za ''idiota'' a aj samotný aktér Nasri sa rozhodol, že za Les Bleus si už nezahrá.

Ďalšia kontroverzná odpoveď vznikla po doplňujúcej otázke, aby menoval ešte dvoch trénerov, pod ktorými si užíval futbal. ''Arséne Wenger a Jorge Sampaoli,'' vraví bez zaváhania.

Zaujímavý fakt je, že nevyslovil mená Roberta Manciniho a Manuela Pellegriniho, pod ktorými zažil prvé úspechy.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: squawka.com

Diskusia

Podobné články