Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Gólová prestrelka v Londýne, historický večer pre Karabach

BRATISLAVA - Historický večer pre azerbajdžanský Karabach.
Zdroj: 25581
Zdieľajte:

Futbalisti AS Rím vybojovali v šlágri stredajšieho programu Ligy majstrov 2017/2018 bod za remízu 3:3 na štadióne FC Chelsea. Hostia pritom prehrávali o dva góly, dokázali vyrovnať a chvíľu dokonca viedli. Chelsea je na čele tabuľky C-skupiny so ziskom siedmich bodov, AS na druhom mieste má o dva menej.

Prečítajte si aj

Hamšík verzus Škriniar: Vychutnajte si NAŽIVO strhujúci súboj Slovákov v šlágri Serie A!

David Luiz otvoril skóre umiestnenou strelou, hosťujúci kapitán Radja Nainggolan mal veľkú príležitosť na vyrovnanie po polhodine hry. Neprekonal však Thibauta Courtoisa a úradujúci anglický šampión zdvojnásobil svoj náskok zásluhou jedného z protiútokov. Lopta sa dostala k Edenovi Hazardovi, ktorý nezaváhal. Rimanom sa podarilo znížiť v závere prvého polčasu po individuálnom prieniku a tečovanej strele Aleksandra Kolarova, po prestávke otočili vývoj vo svoj prospech. Edin Džeko skóroval dva razy, najmä jeho prvý zásah volejom potešil oči fanúšikov. O góly v sieti "modrých" sa postarali bývalí hráči Manchestru City. Takisto Chelsea našla dvojgólového hrdinu, Hazard stanovil výsledok hlavičkou v 75. minúte.

V druhom zápase "céčka" si pre časový posun už od 18.00 h SELČ zmerali sily FK Karabach a Atletico Madrid. Domáci udržali bezgólovú remízu s favoritom napriek tomu, že pätnásť minút pred koncom riadneho hracieho času sa po druhej žltej a červenej karte predčasne porúčal pod sprchy Dino Ndlovu.

sumáre 3. kola skupinovej fázy LM 2017/2018:

C-skupina:

FK Karabach - Atletico Madrid 0:0

ČK: 75. Ndlovu (Karabach) po 2. ŽK, rozhodoval: Buquet (Fr.)

FC Chelsea - AS Rím 3:3 (2:1)

Góly: 37. a 75. Hazard, 11. Luiz - 64. a 70. Džeko, 40. Kolarov. Rozhodoval: Skomina (Slovin.)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články