Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho reagoval na šumy o odchode z Manchestru: Ako vyzerá jeho budúcnosť?

LISABON - Otázky na jeho budúcnosť prišli po tom, ako v nedeľňajšom rozhovore pre francúzsku televíziu povedal, že dnes nie je doba 15 alebo 20-ročného pôsobenia trénerov v jednom klube.
Zdroj: 25502
Zdieľajte:

Portugalský kormidelník Jose Mourinho uviedol, že je málo pravdepodobné, aby ukončil svoju trénerskú kariéru na lavičke Manchestru United.

Prečítajte si aj

FOTO Sen každého fanúšika: Liga majstrov za euro, VIP za 25 eur!

Portugalčan pôsobí na Old Trafford od roku 2016. Jeho aktuálny kontrakt vyprší v roku 2019, má však opciu zotrvať minimálne o rok viac. Sám sa vyjadril, že vo futbalovom manažmente by rád zotrval ešte aspoň 15 rokov.

Prečítajte si aj

VIDEO Mourinho má vyhliadnutý nový klub, koho chce trénovať?

"Je nemožné zostať v jednom klube tak dlho. Ak by som však chcel skončiť kariéru za dva, tri, štyri alebo päť rokov, tak by som povedal: 'áno, chcem ju ukončiť v Manchestri United'," povedal pred stredajším súbojom Ligy majstrov proti Benfice Lisabon.

Otázky na jeho budúcnosť prišli po tom, ako v nedeľňajšom rozhovore pre francúzsku televíziu povedal, že dnes nie je doba 15 alebo 20-ročného pôsobenia trénerov v jednom klube. Uviedol aj svoj obdiv k projektu Paríža Saint-Germain. "Nič sa nedeje, nepodpisujem nový päťročný kontrakt a nejdem do PSG. Som v Manchestri United, kde mám zmluvu. To je všetko," citovala agentúra AP Mourinha.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články