Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Vedeli ste, že keď hral Tottenham naposledy na Bernabeu, Kane sedel na lavičke treťoligistu!

LONDÝN - V roku 2011 zvíťazil Biely balet na domácom štadióne proti Tottenhamu Hotspurs vysoko 4:0. V tom istom čase odohral Harry Kane za anglického treťoligistu posledných 5 minút zápasu.
Harry Kane sa teší po strelení svojho druhého gólu proti Evertonu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Presne 5. apríla 2011 nastúpili hráči Tottenhamu Hotspurs na zápas Ligy majstrov na štadióne Santiaga Bernabeua proti Realu Madrid. Biely balet vtedy zvíťazil vysoko 4:0, keď sa dvakrát tešil Emmanuel Adebayor a po jednom presnom zásahu pridali Angel di Maria a Cristiano Ronaldo.

Prečítajte si aj

VIDEO Fanúšikovia Arsenalu zúria: Naozaj bol ten šušeň taký dôležitý?

V drese "Kohútov" vtedy nastúpili aj Luka Modrič či Gareth Bale, ktorí aktuálne obliekajú dres španielskeho giganta. V kádri Spurs ale nefiguroval aktuálne vo fantastickej forme hrajúci Harry Kane.

Ten mal iné povinnosti. V ten istý deň a o tom istom čase totiž sedel na lavičke svojho tímu, treťoligového Leytonu Orient. Ten doma porazil Plymouth 2:0, no Kane sa strelecky nepresadil. Na ihrisko prišiel za rozhodnutého stavu v 85. minúte zápasu.

Odvtedy už ale prešlo pár rokov a veci sa zmenili. Anglický reprezentant je aktuálne ťahúňom londýnskeho celku a dnes sa v španielskej metropole pokúsi vystrieľať Tottenhamu nejaký ten bod!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články