Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ako eliminovať Dybalove penalty? Trik vám prezradí brankár Lazia!

TURÍN - Paulo Dybala patrí k aktuálne najlepším útočníkom planéty. Avšak aj on, môže mať slabinu. Akú? Tú odhalil spolu so svojimi trénermi brankár Lazia Rím.
Paulo Dybala oslavuje gól.
Zdroj: TASR/AP
Zdieľajte:

Brankár rímskeho Lazia Thomas Strakosha, prezradil svoje metódy na chytenie penált, ktorých zakončovateľom by mal byť argentínsky útočník v službách Juventusu, Paulo Dybala.

Bol som veľmi naštvaný, že bola udelená penalta proti nám, pretože bola 94. minúta a Juve si nezaslúžilo vyrovnávajúci gól,” povedal Strakosha novinárom v mixzóne.

Prečítajte si aj

VIDEO Hamšíkov Neapol ide ako píla: Juventus šokujúco doma zaváhal!

Spolu s trénermi, sme študovali Dybalove penalty, a vyšlo nám, že vždy kopne loptu doprava. Takisto som sa o tom poradil s mojím otcom (bývalý albánsky reprezentant a brankár Foto Strakosha) a stačilo len penaltu chytiť. Bolo jasné, že ju kopne doľava, pretože by mi zákrok len uľahčil.''

''Tento moment patrí k mojím piatim najlepším vo futbale. Keď chcete chytiť jeho penaltu, zostaňte na čiare, kľudný a čakajte na jeho pohyb,'' vysvetľuje.

Na prekvapenie, Dybala proti brankárom albánskej národnosti ešte neskóroval penaltu, teda Etritovi Berishovi z Atalanty a najnovšie Strakoshovi z Lazia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: football-italia.net

Diskusia

Podobné články