Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

PSG čaká tuhý boj

Paris Saint-Germain je opäť v hre v súboji o Ángela Di Maríu.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Podľa minulotýždňových správ bol francúzsky šampión pripravený vzdať súboj o Di Maríu vďaka nariadeniam UEFY o finančnej fair play. Podľa tejto normy je tím viazaný ziskom a nesmie minúť viac ako zarobil, aby sa zabránilo bohatým majiteľom v nakupovaní najlepších hráčov na svete.

Podľa najnovších správ denníka L´Equipe je však PSG pripravené predať niekoľko hráčov, aby navýšil rozpočet na hviezdneho krídelníka Realu Madrid. Reč je o Ezequielovi Lavezzim a Edinsonovi Cavanim. Lavezzi sa od príchod z Neapola nedokázal presadiť a stále hľadá formu. O jeho služby už prejavil záujem Liverpool. O uruguajského reprezentanta ma eminentný záujem Arsenal. Arséne Wenger je dlhoročný obdivovateľom dlhovlasého zakončovateľa a v jeho tíme mu chýba útočník svetových kvalít.

PSG čaká tuhý boj, pretože veľký záujem o krídlo Realu má Manchester United. Viceprezident klubu z Old Trafford Ed Woodward sa už stretol s vedením Realu, aby prediskutoval situáciu ohľadne Di Maríu. Kvalita z krídelného priestoru je prioritou pre van Gaala, ktorý si brúsi zuby i na hviezdu Fiorentiny Cuardada.

Je veľmi pravdepodobné, že Di María zmení dres. Real Madrid v lete nakupoval vo veľkom a preto je jasné, že musí niekoho predať, aby vyrovnal účtovné knihy. Vzorom nám môže byť i minulé leto, keď sa po nákupoch Realu musel sťahovať Mesut Özil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: dailymail.co.uk

Diskusia

Podobné články