Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Čo rozhodlo o návrate Heynckesa na lavičku Bayernu? Žena, dcéra a domáce zviera!

MNÍCHOV - Futbalový klub FC Bayern Mníchov v pondelok oficiálne predstavil svojho nového trénera. Do známeho prostredia sa vrátil Jupp Heynckes, ktorý chce dostať Bayern po uplynulých nevýrazných výkonoch späť na víťaznú vlnu. V metropole Bavorska pôsobil naposledy v roku 2013. Klub sa so staronovým koučom dohodol na spolupráci do konca prebiehajúcej sezóny.
Zdroj: 25372
Zdieľajte:

Prezident úradujúceho nemeckého majstra Uli Hoeness vyhlásil, že angažovanie Heynckesa je momentálne najlepším možným riešením. Šéfa klubu doplnil predseda predstavenstva Karl-Heinz Rummenigge: "Jupp je človek, ktorý pozná Bayern zvnútra. Verím, že so všetkými jeho skúsenosťami bude správnou voľbou pre túto prácu."

Prečítajte si aj

Slováci podľa Kozáka cieľ splnili: Minulú kvalifikáciu z toho bolo francúzske EURO, teraz možno ani baráž

Sedemdesiatdvaročný tréner nepôsobil vo futbale od svojej poslednej zastávky v Mníchove v roku 2013. "Klubu som vďačný. V trénerskej kariére mi veľmi pomohol a to je dôvod môjho rozhodnutia vrátiť sa. Moja žena a dcéra ma takisto podporujú, dokonca môj pes dvakrát zabrechal, čo znamená, že mám ísť do toho," citovala Heynckesa agentúra AP.

Mníchovčania sú momentálne druhí v budesligovej tabuľke, päť bodov za vedúcou Borussiou Dortmund. Heynckesova obnovená premiéra na trénerskej stoličke Bavorov bude v sobotňajšom domácom zápase proti Freiburgu.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články