Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kozák: Toto mužstvo si zaslúži hrať baráž, na to Hamšík poslal jasný odkaz fanúšikom!

TRNAVA - Slovenská futbalová reprezentácia si udržala teoretickú nádej na účasť v baráži MS 2018. V nedeľňajšom zápase F-skupiny kvalifikácie zvíťazila v Trnave nad outsiderom z Malty 3:0 a do kariet jej zahrala aj pomoc Slovinska, ktoré doma remizovalo so Škótskom 2:2.
Zdroj: 25353
Zdieľajte:

Ján Kozák, tréner SR: "Som veľmi šťastný, že toľko ľudí prišlo na zápas s Maltou. Keď sme hrali prípravný zápas v Žiline, bolo tam 2000 ľudí. Malťania kompaktne bránia a zdržujú hru, vyčkávajú, hrozia protiútokmi. Som spokojný. Reakcia fanúšikov bola zaujímavá, keď Slovinci vyrovnali, ožili. Ja som to nesledoval, až v závere mi niekto povedal, že je 2:2. Sústredil som sa na moju robotu, hráči podali výkon a ostatné veci idú mimo nás. Toto mužstvo si zaslúži hrať baraž."

Prečítajte si aj

VIDEO Futbalový svet v šoku, bývalý hráč Arsenalu je HIV pozitívny!

Marek Hamšík, stredopoliar SR: "Super, v to sme dúfali, že my zvíťazíme a Škóti nie. Ešte zostávajú nejaké zápasy, aby sa nám to podarilo, tak dúfajme. Zvíťazili sme zaslúžene. Určite to budeme všetci sledovať, nie je to v našich rukách, musíme držať prsty za obrazovkami."

Adam Nemec, autor dvoch gólov SR: "Takéto zápasy sú pre nás najnáročnejšie, ťažko niečo vymyslieť. Ukázalo sa, že kvalita je na našej strane. Máme kvalitných hráčov, ktorí vedia utvoriť šance, a v nedeľu sme tri premenili. Teším sa, že môžem hrať s takými kvalitnými futbalistami. Teší nás remíza Škótska."

Pietro Ghedin, tréner Malty: "Šťastný teraz nie som, lebo sme prehrali. Slovensko hralo naozaj veľmi dobre. My sme robili chyby. Boli sme pod tlakom, keďže Slováci majú veľmi silných hráčov. Pocity po šiestich rokoch na Malte sú, že som šťastný. Milujem Maltu, boli to pekné časy."

Martin Dúbravka, brankár SR: "Sú zápasy, keď je práce viac, inokedy zasa menej. Dnes to bol druhý prípad, ale o to viac to bolo pre mňa náročné na sústredenie. Chalani hrali výborne, dominovali a do ničoho Maltu nepustili. Som optimista, dúfam, že nám zahrá do kariet aspoň jeden zo zostávajúcich zápasov a budeme sa tešiť."

Albert Rusnák, krídelník SR: "Museli sme vyhrať a to sme splnili. Strelili sme tri góly, získali všetky body, Škóti nevyhrali, všetko vyšlo. Budeme čakať do zajtra, ako sa naša situácia okolo baráže vyvinie. Ja v tom čase budem letieť do USA, nechám sa prekvapiť, ako sa to skončí."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články