Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hamšíkovcov čaká boj o elitu: Prinesie kľúčový duel sokolov tipérovi rozprávkové peniaze?

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia je pred vrcholom kvalifikácie MS 2018, ktoré sa budú konať v Rusku. Na zverencov trénera Kozáka čakajú už len posledné dva duely.
Zdroj: 25176
Zdieľajte:

Ako si budú počínať dnes v Škótsku a v nedeľu doma s Maltou? Vyvrcholenie viac ako ročného ťaženia slovenských Sokolov si okoreňte s live stávkami!

Člen najväčšej tipérskej komunity Majo21021997 sa k najbližšiemu stretnutiu proti Škótom vyjadril takto: „Myslím si, že minimálne zremizujeme. Už doma sme boli lepší, skúsenejší, gólovejší a takticky vyspelejší. Jediný faktor, ktorý bude proti nám hrať, je početná podpora od škótskych fanúšikov,“ zanalyzoval neprehru Sokolov v kurze 1,61!

Borec kixo399 poslal na tiket 4 kvalifikačné tipy za rovnú tisícku! Čo v nich tipuje? Severné Írsko prekvapí favorizovaných Nemcov minimálne gólom, chuť po spackanej kvalifikácii si Česi aspoň trochu napravia výhrou v Azerbajdžane a v súbojoch Čierna Hora – Dánsko, Škótsko – Slovensko sa presadia obaja. V prípade správnej predpovede si odnesie 13 150 EUR! Jeho náložou sa inšpirovali už desiatky tipérov. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najširšej komunite tipérov a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou spolu so vstupným bonusom 999 €. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov, nahliadnite do tiketov skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získajte atraktívne odmeny!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články