Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cavani dostal miliónovú ponuku od vedenia PSG: Odmietol ju!

PARÍŽ - Koniec vojny hviezdnych útočníkov? Kdeže, Cavani odmietol lukratívnu ponuku od vedenia PSG.
Zdroj: 17052
Zdieľajte:

V Paríži vládne poriadne napätá atmosféra medzi hviezdnymi útočníkmi Edinsonom Cavanim a Neymarom. Pred týždňom sa pri ligovom zápase pohádali a k zlepšeniu vzťahov zrejme len tak jednoducho nepríde.

Prečítajte si aj

VIDEO Vojna v Paríži? Neymar vyzval vedenie, aby predalo Cavaniho!

Začalo to proti Lyonu, keď Cavani nepremenil pokutový kop a to mu Neymar nemôže odpustiť. Uruguajský útočník sa chopil exekúcie pokutového kopu, aj napriek tomu, že ju chcel zahrávať práve Neymar. Podobná vec, len v opačnom garde, sa odohrala aj pred zahrávaním jedného z priamych kopov.

Podľa španielskych médií došlo po zápase k šarvátke a Brazílčan dokonca apeloval na vedenie PSG, aby Cavaniho predalo. Hráči sa prestali sledovať na sociálnych sieťach, ignorovali sa na tréningu a mini vojna medzi oboma futbalistami pokračuje ďalej.

Prečítajte si aj

VIDEO Dusná atmosféra na tréningu PSG: Neymar s Cavanim sa navzájom ignorovali!

Najnovšie prišiel magazín L'Equipe so správou, že v Cavaniho zmluve sa nachádza klauzula, podľa ktorej dostane milión eur, keď bude najlepším strelcom Ligue 1. Túto sumu mu predseda klubu Násir Chelajfí teraz ponúkol za to, že nechá realizáciu pokutových kopov na Neymarovi. Lenže to Edinson Cavani jasne odmietol. "Vôbec ma nezaujímajú peniaze, chcem aj ďalej kopať penalty," povedal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články