Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovenský futbalista prial smrť rivalovi, pôjde pred disciplinárku

PRAHA - Slovenský futbalista Miroslav Stoch môže doplatiť na slová, ktoré kričal do megafónu pri ďakovačke po víťazstve Slavie Praha nad Třincom (5:1) v 3. kole domácej pohárovej súťaže.
Zdroj: 24919
Zdieľajte:

Slovenského krídelníka vyzval jeden z fanúšikov, aby slávistickému kotlu predkrikoval tradičnú ďakovačku. Stoch jej slová nepoznal a jeden z členov tvrdého jadra "zošívaných" mu našepkával chuligánsku verziu, ktorá obsahuje aj slovné spojenie "smrť Sparte". Kauzou už sa podľa portálu idnes.cz zaoberá disciplinárna komisia Ligovej futbalovej asociácie.

Prečítajte si aj

VIDEO Čo sa to deje s futbalovým Prešovom? Sabotáž hráčov? Veľa vecí nie je kóšer!

"Disciplinárna komisia Ligovej futbalovej asociácie (LFA) začala disciplinárne konanie s Miroslavom Stochom pre možný disciplinárny prehrešok - pohoršujúce, urážlivé alebo ponižujúce správanie, ktorého sa mal dopustiť ako hráč v súvislosti so zápasom MOL Cupu medzi SK Slavia Praha - FK Fotbal Třinec," uvádza sa v stanovisku LFA.

Dvadsaťsedemročný Stoch nastúpil do spomínaného zápasu po zmene strán za stavu 0:1 a výborným výkonom pomohol k obratu svojho tímu.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články