Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Suverénna Barcelona naďalej stopercentná, Ceballos spasiteľom trápiaceho sa Realu

MADRID - Futbalisti Atlética Madrid zvíťazili v sobotňajšom šlágri 6. kola španielskej La Ligy nad FC Sevilla 2:0. Skóre otvoril v 46. minúte Yannick Carrasco, druhý presný zásah domácich pridal v 69. minúte francúzsky kanonier Antoine Griezmann.
Zdroj: fcbarcelona.com
Zdieľajte:

Atlético stále nepozná v tejto sezóne premožiteľa. V tabuľke mu patrí s 14 bodmi druhá priečka, na vedúcu Barcelonu stráca štyri body. Sevilla je po prvej tohtosezónnej ligovej prehre tretia (13 b.).

Naplno bodoval aj druhý madridský veľkoklub Real, úradujúci majster zvíťazil na pôde trápiaceho sa Deportiva Alavés tesne 2:1. O oba góly "bieleho baletu" sa postaral stredopoliar Dani Ceballos. Real dosiahol iba tretie víťazstvo v šiestich tohtosezónnych ligových dueloch a figuruje s 11 bodmi priebežne na 4. mieste. Alavés zostáva aj po šiestom kole v tabuľke bez bodu.

Prečítajte si aj: Dembélé už po operácii, podľa Barcelony bola úspešná

Domácou súťažou kráča stále bez straty "kvetinky" Barcelona. V sobotu potvrdila úlohu favorita a v súboji dvoch katalánskych klubov vyhrala na pôde nováčika Girony jasne 3:0. Prvé dva góly si pritom dali domáci sami, tretí zásah pridal v 69. minúte Luis Suárez. "Blaugranas" vyťažili z úvodných šiestich ligových zápasov plných 18 bodov.

Atlético Madrid - FC Sevilla 2:0 (0:0)
Góly: 46. Carrasco, 69. Griezmann


Deportivo Alavés - Real Madrid 1:2 (1:2)
Góly: 40. Garcia - 10. a 43. Ceballos


Málaga CF - Athletic Bilbao 3:3 (1:1)
Góly: 35. a 84. Rolan, 81. Baysse - 4. Aduriz (z 11 m), 51. a 70. Williams, ČK: 52. Kuzmanovič (Málaga) po 2. ŽK


Girona - FC Barcelona 0:3 (0:1)
Góly: 17. Aday (vl.), 48. Iraizoz (vl.), 69. L. Suárez

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články