Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tvrdý trest pre Neymara za arogantné správanie: Toto nečakal nikto!

PARÍŽ - Nad Eiffelovou vežou sa zmráka! Po minulotýždňovom konflikte medzi hviezdami PSG Edinsonom Cavanim a rekordnou brazílskou posilou Neymarom, sa tréner Unai Emery rozhodol konať.
Zdroj: youtube.com
Zdieľajte:

V rámci siedmeho kola najvyššej francúzskej súťaže Parížania vycestujú na ihrisko aktuálne 12. celku ligy Montpellieru HSC.

Okrem známych absencii hostí, ktorým budú chýbať dvaja Argentínčania Ángel Di María a Javier Pastore, na zoznam pribudol ďalší hráč. A tým nie je nik iný ako hviezdny Brazílčan, ktorý do PSG prišiel z Barcelony za astronomických 222 miliónov eur!

Prečítajte si aj: VIDEO Vojna v Paríži? Neymar vyzval vedenie, aby predalo Cavaniho!

Aktuálne najdrahší hráč na zemeguli si svoju povesť ''ufňukanca'' udržiava aj v jeho novom pôsobisku. V zápase s Lyonom arbiter odpískal penaltu v prospech modročervených. Ako je v PSG starým dobrým zvykom, penalty po odchode Zlatana Ibrahimoviča zahráva Edinson Cavani, lenže brazílsky zadák Dani Alves chcel Uruguajčanovi loptu zobrať a podať ju svojmu reprezentačnému kolegovi Neymarovi. No Cavani, ktorý už v PSG pôsobí päť sezón, zasiahol a nakoniec ju kopol on. Urazený Neymar odišiel a čo čert nechcel, dlhovlasý strelec penaltu nepremenil.

Od tohto incidentu sa Cavani a Neymar ľudovo povedané ''nemusia''. Počas jedného z tréningov sa dokonca vzájomne ignorovali. V tejto situácii je však najväčšia obeť tréner mužstva Unai Emery. A tak sa španielský kormidelník rozhodol, že na zápas s Montpellierom Neymar s tímom jednoducho nevycestuje. Poradí si PSG na pôde súpera aj bez brazílskeho klenotu?

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, youtube.com

Diskusia

Podobné články